• Gazetecilerden Sma Hastası Yağız Batu'ya Büyük Destek
  • Gazetecilerden Sma Hastası Yağız Batu'ya Büyük Destek
  • Gazetecilerden Sma Hastası Yağız Batu'ya Büyük Destek
  • Gazetecilerden Sma Hastası Yağız Batu'ya Büyük Destek
Çorlu Güncel

Gazetecilerden Sma Hastası Yağız Batu'ya Büyük Destek

  • 23 Şubat 2024
  • 652 Kez Okundu

Çorlu’da ve Tekirdağ’da faaliyet yürüten gazeteciler bir araya gelerek SMA Hastası Yağız Batu için destek kampanyası düzenledi.

Geçtiğimiz gün düzenlenen bağış kampanyasında SMA Hastası Yağız Batu’ya ciddi destek toplandı. Tekirdağ Valiliği onaylı hesap numaralarına kampanya kapsamında yaklaşık 2 milyon lira bağış yapıldı. Gazetecilerin öncülüğünde Çorlu ve Tekirdağ harekete geçirilerek hayırseverler Yağız Batu’ya destek verdi. Çorlu Medya ve İletişim Mensupları Derneği Başkanı Ozan Turan, Çorlu Gazeteciler Derneği Başkanı Coşkun Bozyel, Çorlu Medya Mensupları Derneği Başkanı Mehmet Yirun bağış çalışmalarını yürütürken kampanyasının sunuculuğunu Esra Ay Yüksel ve Aysel Güneş üstlendi. 

3 SAAT CANLI YAYIN YAPILDI 

SMA Hastası Yağız Batu’ya destek olmak için sosyal medya üzerinden 3 saatlik canlı yayın gerçekleştirdi. Canlı yayını yüzlerce kişi paylaşırken binlerce kişi de yorum yaparak destek verdi. Çorlu’da faaliyet yürüten gazetecilerin öncülüğünde yapılan kampanya kapsamında yaklaşık 2 milyon lire bağış toplandı. 

KAMPANYA BOYUNCA YAKLAŞIK 2 MİLYON LİRA BAĞIŞ TOPLANDI 

22 Şubat Perşembe Akşamı düzenlenen bağış kampanyası Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nda yapıldı. Günler öncesinde afişlerin paylaşılmasıyla başlayan kampanya canlı yayınla devam etti. 3 saat süren canlı yayında yaklaşık 1 milyon 200 bin lira yardım toplandı. Kampanya boyunca ise yaklaşık 2 milyon lira bağış yapıldı. 

BAŞKAN ADAYLARI VE STK TEMSİLCİLERİ KATILDI 

Çorlu’da düzenlenen yardım kampanyasına Çorlu Belediye Başkanı Aynı zamanda adayı Ahmet Sarıkurt, AK Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Hakan Sunal, İYİ Parti Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Mehmet İlker Atasever ve İYİ Parti Çorlu Belediye Başkan Adayı Akın Yılmaz, Büyük Birlik Partisi Çorlu Belediye Bakan Adayı İsmail Ceylan ve çok sayıda STK Temsilcisi katıldı. Belediye Başkan Adayları canlı yayında hem görüşlerini ifade ederken hemde kampanyaya bağışta bulundular. 

TEKİRDAĞ GENELİNDEN KAMPANYAYA YARDIM GELDİ 

Tekirdağ’da faaliyet yürüten basın mensuplarının da destek verdiği kampanyaya Tekirdağ genelinden destek geldi. Kimi hayırsever canlı yayına katılarak bağışlarını yaparken kimileri de Yağız Batu’nun hesap numarasına bağışını yaptı. Gece sonunda Yağız Batu’nun babası Hakan Demirtaş geceyi düzenleyen basın mensuplarına teşekkür ederken, desteklerinden dolayı herkese teşekkür etti. 

İMDAT ŞAHİN