• Çorlu Halkını Pikniğe Davet Etti
  • Çorlu Halkını Pikniğe Davet Etti
  • Çorlu Halkını Pikniğe Davet Etti
Çorlu Güncel

Çorlu Halkını Pikniğe Davet Etti

  • 24 Mayıs 2024
  • 879 Kez Okundu

Çorlu Ordulular Derneği 26 Mayıs Pazar Günü Tema Parkı’nda yapacakları piknik etkinliğine tüm vatandaşları davet etti.

Pikniğe sponsor olan iş insanları ve basın mensuplarıyla kahvaltı programında bir araya gelen Çorlu Ordulular Dernek Başkanı Mutlu Kütük ve yönetim kurulu üyeleri vatandaşları piknik etkinliğine davet etti. Pazar günü yapılacak piknik etkinliğinde Ekin Uzunlar konseriyle birlikte birçok etkinlik yapılacak. Yıllardır atıl duran ve olumsuz olayların yaşandığı Tema Parkı’nda düzenlenecek piknik etkinliği için tema parkı hem temizlendi hem de yolları düzenlendi. Sahnenin kurulacağı alanda da çalışma yapan ekipler Tema Parkı’nı Pazar Günü yapılacak piknik etkinliğine hazırladı. 

KAHVALTI PROGRAMINA ÇOK SAYIDA STK TEMSİLCİSİ VE İŞ İNSANI KATILDI 

Çorlu Ordulular Derneği tarafından 26 Mayıs Pazar Günü Tema Parkında yapılacak piknik etkinliği için kahvaltı düzenlendi. Pikniğe sponsor olan iş insanları ve Stk temsilcileriyle bir araya gelen Çorlu Ordulular Derneği basın mensuplarını da davet etti. Yapılan kahvaltı programına çok sayıda iş insanı ve STK Temsilcisi katıldı. Çorlu Ordulular Dernek Başkanı Mutlu Kütük destekleri için iş insanlarına teşekkür etti. 

ORDULLAR DERNEĞİ YAZ FESTİVALİNİN 24’ÜNCÜSÜNÜ DÜZENLİYORUZ

Çorlu Ordulular Derneği Başkanı Mutlu Kütük basın mensuplarına yaptığı açıklamada: “24’üncüsü düzenlediğimiz Ordulular Derneği Yaz Festivalimiz var, dolayısıyla buradaki bütün arkadaşlarımız maddi ve manevi destek vererek paydaş oldular. İş adamlarımızla birlikte bir araya gelerek güzel bir etkinlik yapmak istiyoruz. Şehrimizde kültürel faaliyetlerin olmasını arzu ediyoruz. Dolayısıyla bu şehirde bir sahil kenti yok. Bir tarihi yerimiz yok. Bizleri yalnız bırakmadığınız için her birinize ayrı ayrı teşekkür ediyoruz. Her birinizin Çorlu halkımızın pikniğe gelmesini arzu ediyoruz” dedi.  

TEMA PARKINI BU ŞEHRE KAZANDIRMAK İSTİYORUZ

Çorlu Ordulular Derneği Başkanı Mutlu Kütük konuşmasını sürdürdü: “Ülkemizde kurumlar arasında sıkışan Tema Parkı gibi onlarca yer var. Maalesef şehrimizin göbeğinde bir yerin o kurumun bu kurumun diyerek kapatılmış, dolayısıyla atıl bırakılmış. Burada en yakın yerimiz Ergene Çamlık birkaç tane yerimiz var ama maalesef bunun gibi büyük bu şehrin yoğunluğunu kaldıracak çok yerimiz yok. biz valilikten, kaymakamlıktan rica ettik, bu kalabalığı kaldıracak uygun yer olmadığı için bir günlüğüne burayı açtılar. Bu arada Çorlu Belediyesi’ne de teşekkür ediyoruz, oranın fiziki durumunu iyileştirmek için elinden gelen gayretleri yaptılar. Hep beraber biz bu kardeşliği dostluğu yürütebilirsek bu şehre de Tema Ormanını kazandıracağımızı düşünüyoruz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN