Minik Öğrencilerin Mezuniyet Heyecanı
Çorlu Güncel

Minik Öğrencilerin Mezuniyet Heyecanı

  • 01 Temmuz 2024

Anaokuldan mezun olan minik öğrenciler için Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde mezuniyet töreni düzenlendi. Veliler ve minik öğrenciler mezuniyet heyecanı yaşadı.

14 Haziran’da Çorlu’da yaklaşık 57 bin öğrenci karnelerini alarak yaz dönemine başlamıştı. Özel anaokulların da minik öğrenciler mezun olmaya başladı. Önümüzde ki dönem ilkokula başlayacak anaokul öğrencileri için mezuniyet töreni yapıldı. Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde minik öğrencileri aileleri yalnız bırakmadı. Öğrencilerin mezuniyet heyecanını aileleri de paylaştı. Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde minik öğrenciler birbirinden güzel gösterilere imza atarak ailelerini gururlandırdı. 

MİNİK ÖĞRENCİLER BİRBİRİNDEN GÜZEL GÖSTERİLERE İMZA ATTI 

Çorlu Halk Eğitim Merkezi’nde düzenlenen mezuniyet töreninde minik öğrenciler birbirinden güzel gösteriye imza attı. Mezuniyet töreninde öğrenciler halk oyunu gösteriler şiir okuma gibi birçok etkinlik paylaştı. Öğretmenleriyle birlikte hazırlanan gösterileri aileleri ayakta alkışladı. 

AİLELER ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE O HEYECANI YAŞADI 

Halk Eğitim Merkezi salonunu dolduran aileler öğrencilerin yaptığı gösterilerle hem eğlendi hem de heyecanlarına ortak oldu. Gösteriler sonunda aileler çocuklarıyla birlikte hatıra fotoğrafı çektirmeyi ihmal etmedi. Çocukların mezuniyet heyecanına yalnızca anne babaları değil ailenin diğer fertleri de ortak oldu. 

MEZUN OLANLARA MEZUNİYET BELGELERİ VERİLDİ 

Özel Çorlu Yetenekli Çocuklar Anaokulu ve Kreş’inden mezun olan minik öğrencilere mezuniyet belgeleri de verildi. Okul müdürü Şevkiye Yüksel “bizim okulumuzda 85 öğrencimiz vardı, 14 öğrencimiz 6 yaş gurubu onları mezun ettik. Diğer yaş gruplarımız 3,4,5 ve 6 yaş guruplarımıza hizmet veriyoruz. Mezun olan öğrencilerimiz ve diğer öğrencilerimizin birlikte olduğu bir etkinlik yapmak istedik, çok da güzel oldu, aileleriyle birlikte çocuklarımız büyük bir keyif aldılar” dedi. 

İMDAT ŞAHİN