Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ulutürk, Dünya Evine Girdi
Çorlu Güncel

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ulutürk, Dünya Evine Girdi

  • 01 Temmuz 2024

Çorlu İlçe Emniyet Müdürü Ebubekir Ulutürk, hayatını Burcu Zengin ile birleştirerek dünya evine girdi. Çiftin mutlu günü, Çorlu'da düzenlenen görkemli bir nikah töreniyle taçlandı.

Çorlu gerçekleşen törene, Ak Parti Tekirdağ Milletvekilleri Mestan Özcan ve Gökhan Diktaş'ın yanı sıra, Çorlu Kaymakamı Murat Eren, Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve çok sayıda davetli katıldı. Çiftin nikahını Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt kıyarken, şahitliklerini Çorlu Kaymakamı Murat Eren ve Tekirdağ İl Emniyet Müdürü Mehmet Erduğan yaptı. Davetliler genç çifte olan sevgi ve desteğini göstermek için bir araya geldi.

Çiftin yakın dostları ve meslektaşları da törende yer alarak, Ulutürk ve Zengin çiftine mutluluklar diledi. Davetliler, törenin ardından genç çifti tebrik edip, hayat boyu sürecek bir birliktelik ve mutluluk dileklerini iletti. Avrupa Yakası Gazetesi olarak Emniyet Müdürümüze ve eşlerine bir ömür boyu mutluluklar dileriz.