Bu Işıklar Çok Mu Gerekliydi?
Çorlu Güncel

Bu Işıklar Çok Mu Gerekliydi?

  • 04 Temmuz 2024

Hıdırağa Mahallesi Fatih Caddesi üzerine konulan trafik ışıkları şimdiden tepki çekmeye başladı.



Kore Mahallesi olarak bilinen Hıdırağa Mahallesi’nin yanına konulan trafik ışıkları vatandaşların tepkisini çekti. Fatih Caddesi ile Halit Ziya Uşaklıgil Caddesi’nin kesiştiği noktaya trafik ışıkları konuldu. Daha önce kavşak düzenlemesi yapılan noktanın şehir merkezi istikametine trafik ışıkları konulmasına sürücüler tepki gösterdi. Hem güvenlik hemde yoğun trafiğin oluşmasına neden olan trafik ışıklarının vatandaşlar neden konulduğunu merak ediyor. 
TRAFİK IŞIKLARI ŞİMDİDEN YOĞUNLUK OLUŞTURUYOR 
Sabah ve akşam saatlerinde Çerkezköy istikametine gidecek sürücüler yoğun trafiğe maruz kalıyor. Trafik ışıklarının konulmasıyla birlikte Fatih Caddesi’nden Borsa Meydanı’na kadar trafik oluştuğunu kaydeden sürücüler gazetemize konuştu; “Şimdiden yoğun trafik oluşmaya başladı. Sabah saatlerinde Çerkezköy’e gitmek için konulan trafik lambalarından Borsa Meydanı’na kadar trafik oluşuyor. Bu ışıklar çok mu gerekliydi” dedi. 
SÜRÜCÜLER TRAFİK IŞIKLARININ İPTAL EDİLMESİNİ İSTİYOR
Her gün yüzlerce servis aracının gittiği Çerkezköy istikametine konulan trafik ışıkları şimdiden yoğunluk oluşturuyor. Trafik ışıklarının iptal edilmesini isteyen sürücüler gazetemize konuştu: “şu ana kadar trafik akışı devam ediyordu, ama şimdi ışık konuldu. Gerekçesini bizlerde anlamadık. Daha fazla trafik oluşmasına neden oldu. Sorun çözmedi sorun yarattı. Biran önce bu uygulamadan vazgeçilmesini istiyoruz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN