Asfalttan Sonra Kaldırımlarda Yapılıyor
Çorlu Güncel

Asfalttan Sonra Kaldırımlarda Yapılıyor

  • 23 Temmuz 2024

Çorlu Belediyesi Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi’nde asfalt çalışması yapmıştı. Kaldırımlarda da düzenleme yapan Çorlu Belediyesi çalışmaları bitirmek üzere.


Geçtiğimiz hafta Çorlu Belediyesi Mandıracı Caddesi üzerinde çalışma yaptı. Belediye ekipleri önce eski asfaltı kazıdı, ardından zemin düzenlemesi yaptı ve Mandıracı Caddesi’nin asfaltını serdi. Asfaltın ardından belediye ekipleri Gölcük Meydanı’ndaki kaldırımlarda yeni uygulamaya gitti. Sürekli araba park eden kaldırımı uzatan belediye ekipleri araç parkının önüne geçmek için çalışma yaptı. Belediye ekipleri asfaltın ardından kaldırımlarda da çalışma yaparak kaldırımları düzenledi. 
Konuyla ilgili konuşan bölge esnafı, “Mandıracı Caddesi üzerinde belediye ekipleri asfalt çalışması yaptı. Asfalt çalışması yaklaşık 5 gün sürdü, çalışmanın ardından kaldırımlar yarım kalmıştı, şimdi belediye ekipleri yarım kalan çalışmaları tamamlamak için bölgede kaldırım taşlarını düzenledi. Bu bölgeye çok fazla araba park ediyordu, belediye araç parkının önüne geçmek için yeni uygulama yaptı, Gölcük Meydanı’ndaki araç park cebini belediye ekipleri uzattı şimdi de tamiratlarını yapıyorlar” dedi. 
İMDAT ŞAHİN