Sonunda Yaya Geçidi Çizgileri Çizildi
Çorlu Güncel

Sonunda Yaya Geçidi Çizgileri Çizildi

  • 22 Ekim 2024

Kazımiye Mahallesi Erdal İnönü Caddesi ile Kurtuluş Caddesi’nin kesiştiği kavşakta yaya geçidi çizgileri sonunda çizildi.

Gazetemizin gündeme getirdiği kavşaktaki çizgiler geçtiğimiz günlerde belediye ekipleri tarafından çizildi. Şimdi yayalar rahat bir şekilde karşıya geçiyor. Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından kavşak düzenlemesinin ardından yaya geçidi tabelaları koymasına rağmen çizgilerini çizmemişti. Yaklaşık 3 ay yaya geçidi çizgileri çizilmeden yayalar karşıya geçmeye çalıştı. Belediye ekipleri sonunda yaya geçidi çizgilerini çizdi. 

GAZETEMİZ KAVŞAKTAKİ OLUMSUZLUĞU GÜNDEME GETİRMİŞTİ

Avrupa Yakası Gazetesi olarak, “Kavşak Yapıldı, Yayalar Unutuldu” başlığı ile kavşaktaki sorunu gündeme taşımıştık. Gazetemizin gündeme getirdiği sorun nihayet çözüldü. Erdal İnönü Caddesi ve Kurtuluş Caddesi’nin kesiştiği kavşaktaki yaya geçidi çizgileri çizildi. Belediye ekipleri tarafından çizgilerin belirgin hale getirilmesiyle birlikte yayalar rahat bir şekilde karşıya geçiyor. 

YAYALAR RAHAT BİR ŞEKİLDE KARŞIYA GEÇİYOR

Yaya Geçidi çizgilerinin belirgin hale getirilmesiyle birlikte yayalar rahat bir şekilde karşıya geçerken araçlarda yaya geçidi olduğu için yayalara öncelik veriyor. Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar, “Buradaki kavşak düzenlemesinden 3 ay sonra çizgiler çizildi, şimdi rahat rahat insanlar karşıya geçiyor araçlar yaya geçidi olduğu için yayaya öncelik veriyor. Bunun ilk baştan olması gerekiyordu geç yapıldı” dedi. 

İMDAT ŞAHİN