Kazadan Sonra Sokağa 5 Kasis Birden Yapıldı
Çorlu Güncel

Kazadan Sonra Sokağa 5 Kasis Birden Yapıldı

  • 22 Ekim 2024

Rumeli Mahallesi Çağatay Sokak üzerinde geçtiğimiz gün hızlı giden minibüs bir anne ve iki çocuğuna çarpmıştı, kaza sonrası Çorlu Belediyesi Çağatay Sokak üzerine hız önleyici 5 kasis birden yaptı.

Gazetemiz daha önce Çağatay Sokağa kasis yapılması konusunda uyarılarda bulunmuştu. Gazetemizin uyarısı dikkate alınmayınca geçtiğimiz gün Çağatay Sokak üzerinde bir anneye ve iki çocuğuna minibüs çarparak anne ve çocuklar yaralanmıştı. Kazadan sonra Çorlu Belediyesi harekete geçerek Çağatay Sokağın üzerine 5 kasis birden yaptı. Kazadan sonra çalışmanın yapılması mahalle sakinlerinin tepkisini çekti. 

MAHALLLİ KEŞKE KAZADAN ÖNCE KASİSLER YAPILSAYDI DİYEREK TEPKİ GÖSTERDİ

Gazetemiz Çağatay Sokak üzerinde araçların çok hızlı gittiğini gündeme getirmiş hız önleyici kasislerin yapılması gerektiğini gündeme taşımıştı. Belediye ekipleri mahalle sakinlerinin taleplerini kaza olana kadar dikkate almadı. Kaza sonrası belediye ekipleri Çağatay Sokak üzerinde çalışma yaparak 5 kasis birden yaptı. Mekke Cami önünden villaların olduğu bölgeye kadar 5 adet hız önleyici kasis yaptı. 

ÇAĞATAY SOKAKTA HIZ YAPMAK MÜMKÜN OLMAYACAK

Çorlu Belediyesi ekipleri tarafından Çağatay Sokak üzerinde yapılan çalışmalardan sonra artık araçlar hızlı gidemeyecek. Konuyla ilgili konuşan mahalle sakinleri, “Bu kasisler keşke daha önce yapılsaydı anne ve çocuklarına araba çarpmasaydı. Ama maalesef böyle bir kaza yaşandı, artık buradan hiçbir araba hızlı gidemez en azından mahalleliler olarak yolun karşısına rahatlıkla geçebiliriz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN