• “Her An Her Yerde Hakan Sunal'ı Görebilirsiniz”
  • “Her An Her Yerde Hakan Sunal'ı Görebilirsiniz”
  • “Her An Her Yerde Hakan Sunal'ı Görebilirsiniz”
Çorlu Güncel

“Her An Her Yerde Hakan Sunal'ı Görebilirsiniz”

  • 06 Mart 2024
  • 413 Kez Okundu

Yerel Seçim çalışmaları kapsamında Çorlu genelinde saha çalışmaları gerçekleştiren Cumhur İttifakı Çorlu Belediyesi Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal'ı gören vatandaşlar büyük takdirle karşılıyor.

31 Mart tarihinde yapılacak olan Yerel Seçimler öncesinde Çorlu'da gece gündüz demeden mahalle, cadde ve sokak sokak gezen Cumhur İttifakı Çorlu Belediyesi Başkan Adayı Dr. Hakan Sunal ile karşılaşan vatandaşlar, "Dikkat! Çorlu'nun neresine giderseniz gidin Hakan Sunal'ı görebilirsiniz!" demekten kendilerin alamıyorlar. SKM programı kapsamında STK, dernek ve oda başkanlarını ve yönetimleri ile esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelen Sunal, hayalini kurduğu Çorlu'yu bıkmadan, sıkılmadan, usanmadan anlatmaya devam ediyor. Çorlu halkına yakışır hizmet projelerinin olduğunu belirten Sunal, "Hizmet belediyeciliği için durmak yok! Çorlu'yu karış karış gezerek vatandaşlarımıza hizmet projelerimizi anlatmaya ve hayalini kurduğumuz Çorlu'yu birlikte inşa etmeye çalışcağız. Cumhur İttifakı olarak mevcut olan oy oranlarımızı arttırma ve Çorlu'ya Cumhur İttifakı Bayrağını asmaya söz verdik. Seçim çalışmaları kapsamında nasıl ki sahada 7'den 70 ile her kesimle buluştuysak, seçimlerden sonra başkanlık görev sürem boyunca da aynısı olacak. Sadece seçimden seçime halk ile iç içe olan bir başkan olmayacağım. Bizim kültürümüzde birlik ve beraberlik var. Çorlu'da yaşayan her vatandaşımızın beşikten mezara kadar yanında olacağız. Herkesin sıkıntısı bizim sıkıntımızdır. Biz, eksikleri göz ardı eden değil, çözen belediye için yola çıktık. Bunun için de durmaksızın çalışıyoruz." dedi.

SUNAL'I EVİMDE GÖRSEM ŞAŞIRMAM!

Siyasi parti ayrımı gözetmede her kesimle sıklıkla bir araya gelmeye çalışan Sunal'ı gören vatandaşlar da hayranlıklarını ifade ederken, "Çorlu'da gerçekten seçim havasını yaşatan ve bizlere dokunan Hakan Sunal oldu. Sosyal medya ve sahada gördüğümüz Sunal, her yerde karşımıza çıkıyor. Hastanede, çarşıda, pazarda, mahallede ve sokaklarda görüyoruz ve takdir ediyoruz. Bir akşam evlerimize gittiğimizde Sunal'ı salonda otururken görsek şaşırmayız. Eskilerden kalan seçim atmosferini gerçekten kendisi ile yaşıyoruz. Allah inşallah gönlüne göre verir ve başkan seçildiğinde de bu tutumunu devam ettirirse Çorlu uzun yıllar kendisine bir başkan arayışına girmeyecektir. Kendisini Çorlu halkı olarak sağlık alanında yaptığı başarılı işlerde tanıyorduk. Artık Sunal'ı Çorlu'da tanımayan kalmadı. Resmen evimizden, içimizden biri oldu. Sıcaklığı ve samimiyeti ile gönüllerimizde taht kurdu." ifadelerini kullandı.