• Gazetemiz Gündeme Getirdi, Parkın Zemini Yapıldı
  • Gazetemiz Gündeme Getirdi, Parkın Zemini Yapıldı
  • Gazetemiz Gündeme Getirdi, Parkın Zemini Yapıldı
Çorlu Güncel

Gazetemiz Gündeme Getirdi, Parkın Zemini Yapıldı

  • 17 Nisan 2024
  • 251 Kez Okundu

Omurtak Caddesi üzerinde Çorlu Belediyesi’ne ait olan Atatürk Parkı’ndaki oyun gruplarının zemininde bulunan kauçukları gazetemiz gündeme taşımıştı, Çorlu Belediyesi kauçukları yenileyerek çocukların güvenliğini sağladı.

Çocukların betona düşmemesi için yapılan kauçukların belli bir bölümü zarar görmesi tepkilere neden olmuştu. Gazetemiz konuyu birçok kez gündeme taşımasıyla birlikte Atatürk Parkı’ndaki zemin tekrar yapıldı. Zarar gören kauçukların yerine yenileri konuldu. Şimdi çocuklar daha güvenli bir şekilde parkta oyunlar oynuyor. 

UZUN SÜRE PARKIN ZEMİNİ YAPILMAYI BEKLEDİ 

Atatürk Parkı’ndaki zeminin yenilenmesiyle birlikte çocuklar daha güvenli oynayabilecek. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Atatürk Parkı’ndaki zemin çok kötüydü, oyun gruplarının altında bulunan kauçukların bir bölümü zarar görmüştü, uzun süre parkın zemini yapılmayı bekledi. Şimdi yapıldı Çorlu Belediyesine ve gazetemize bu konuda teşekkür ediyoruz” dedi. 

ŞİMDİ ÇOCUKLAR DAHA GÜVENLİ OYNAYABİLECEK 

Çocuklar düşüp kendilerine zarar vermesin diye oyun gruplarının zeminine yapılan kauçuklar yenilenince çocuklar daha güvenli oynayacak diyen vatandaşlar; “Zemin yapıldı, şimdi çocuklarımız daha güvenli oynayabilecek. Çünkü burada birçok oyun gurubu var, çocuklar oyun guruplarında oynarken düşebilir, kauçuklar çocukların betona düşmesin diye yapılmıştı. Şimdi yenilendi çocuklarımız güvenli bir şekilde oynayabilir” dedi. 

İMDAT ŞAHİN