• Özel Sporcular Başarıya Doymuyor
Çorlu Güncel

Özel Sporcular Başarıya Doymuyor

  • 22 Mayıs 2024
  • 282 Kez Okundu

Daha önce birçok başarı kazanan Çorlulu özel masa tenisi sporcuları Hale Cansu Öge ve Ecrin Ercan bu kez Kayseri’de Türkiye şampiyonasına katılacaklar.

Çorlu Abdülhamit Han Ortaokulu öğrencileri, Kayseri’de yapılacak olan Okul Sporları Özel Sporcular (Down Sendromlular) Masa Tenisi Türkiye Şampiyonası’nda Çorlu’yu temsil edecek. Çorlu’nun milli sporcuları Türkiye Şampiyonası için Kayseri ye gidiyorlar. Çorlu Abdulhamithan Ortaokulu öğrencileri Hale Cansu Öge ve Ecrin Ercan 25-28 Mayıs 2024 tarihlerinde Kayseri de yapılacak olan Okul Sporları Özel Sporcular (Down Sendromlular) Masa Tenisi Türkiye Şampiyonasında Çorlu’yu temsil edecekler. 

Geçen yıl okul sporlarında Türkiye 2. ve Türkiye 3’üncüsü olan sporcularımızın bu sene ki hedefi Türkiye Şampiyonluğu. Yaklaşık 2 yıldır çalışmalarını antrenörleri Soner Polat ile sürdüren masa tenisi oyuncuları bu kısa sürede Özel Sporcular Milli Takımına seçilmeyi başardı Konuyla ilgili açıklama yapan antrenör Soner Polat, sporcularımız, ülkemizi geçtiğimiz mart ayında Antalya da yapılan 2024 Trisome Game Dünya Şampiyonasında temsil etmişlerdir. Sporcularımızın aralıksız Okul Sporları ve Kulüpler Türkiye Şampiyonasına hazırlandıklarını özveri ile çalışmalarına devam ettiklerini ve emeklerinin karşılığını da inşallah bu turnuvada alacaklarını belirterek sporcularımızın müsabakalara katılabilmesi için desteklerini esirgemeyen herkese teşekkür etti.