Bu Araçlar Yük Mü İndiriyor, Burada Ne İşi Var!
Çorlu Güncel

Bu Araçlar Yük Mü İndiriyor, Burada Ne İşi Var!

  • 06 Eylül 2024

Çorlu Belediyesi tarafından yük indirmek için yapılan cepler, bazı kendini bilmez sürücülerin park yeri oldu. Duruma tepki gösteren vatandaşlar, “bu araçlar yük mü indiriyor, burada ne işi var” diyerek tepkilerini dile getirdi.

Cumhuriyet Meydanı’nın hemen yanına yapılan yük indirme cebi araçların park yeri haline geldi. Esnaflara eşya geldiğinde kaldırımlara çekmesin diye yapılan yük indirme cepleri araçların işgali altında. Sürekli araçların park ettiği yük indirme cepleri amacında kullanılmıyor. Kamyonlar yine kaldırımlara çıkarak yük indirmeye devam ediyor. Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar belediyenin bu bölgelere araçların park etmesine müsaade etmemesi gerektiğine vurgu yaptı. 

CEPLER AMACI DIŞINDA KULLANILIYOR 

Çorlu Belediyesi tarafından yapılan yük indirme ceplerinin amacı dışında kullanılması vatandaşların ve esnafın tepkisini çekiyor. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Yük indirme cepleri maalesef amacı dışında kullanılıyor. Yük indirmek isteyen esnaf cebin dolu olduğunu görünce kaldırımlara çıkarak yük indiriyor. Burada bu araçların ne işi var buna bir çözüm bulunması gerekiyor. Belediye bununla ilgili kararlı olmalı ve gerekli işlemleri yapmalıdır” dedi. 

İMDAT ŞAHİN