Müge Yıldız Topak'tan Büyük Toplu Sünnet Şöleni
Ergene

Müge Yıldız Topak'tan Büyük Toplu Sünnet Şöleni

  • 06 Eylül 2024

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Ergene’de gerçekleştirdiği büyük organizasyonla toplu sünnet şöleni düzenledi. Şölen, 219 çocuğun sünnet edilmesiyle büyük bir coşkuyla kutlandı. Başkan Topak, “Şölen kapsamında 219 çocuğumuzu sünnet etmiş olmanın onur ve gururunu yaşıyoruz” dedi.

Etkinlik, Bilal-i Habeşi Camii’nde düzenlenen sünnet mevlidi ile başladı. Ardından Masal Park’ta geleneksel sünnet yemeği ikramı yapıldı ve çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri için özel bir oyun parkuru kuruldu. Şölenin eğlenceli anları, palyaço gösterileriyle taçlandırıldı. Başkan Topak, sünnet olan çocuklara tek tek kına yakarak, bu özel günde çocuklar ve ailelerinin mutluluğunu paylaşmanın kendisi için büyük bir gurur olduğunu belirtti. Topak, “Bugün çocuklarımızın ve ailelerinin en mutlu anlarını paylaşıyoruz, onlara destek olmak bizim için çok önemli. Allah tüm çocuklarımıza güzel bir gelecek nasip etsin, onların damatlıklarını da göstersin, vatana millete hayırlı birer vatandaş olsunlar” dedi.

Topak, ayrıca Ergene’de gelenek ve görenekleri yaşatmak amacıyla bu tür etkinliklerin devam edeceğini ifade etti. Şölen, Ergenelilerin yoğun katılımı ve coşkusu ile gerçekleşti ve Ergene’de unutulmaz bir anı olarak hafızalarda yerini aldı.