Saadet Partisi'nden Kardeşlik Buluşması
Çorlu Güncel

Saadet Partisi'nden Kardeşlik Buluşması

  • 11 Haziran 2024

Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanlığı geleneksel hale getirdiği kardeşlik buluşmasını gerçekleştirdi.

Ergene Velimeşe mesire alanında gerçekleştirilen etkinlikte çocuklar için oyun parkı kuruldu ve çeşitli yarışmalar yapıldı. Sabah saatlerinde başlayan etkinlik geç saatlere kadar devam etti. Etkinlikte Kur'an-ı Kerim tilaveti okunurken, şehitlerimiz Gazze ve Doğu Türkistan için dualar edildi. Programa katılan Saadet Partisi TBMM Grup başkanvekili Bülent Kaya il başkanlığı tarafından düzenlenen kardeşlik buluşması etkinliğine katıldı. 

“KUTLU YÜRÜYÜŞÜMÜZE DEVAM EDİYORUZ”

Programda konuşan Bülent Kaya, “İlk günkü heyecanımızla, teşkilatlı, disiplinli, planlı bir şekilde  kutlu yürüyüşümüze devam ediyoruz. Ana kademe,  gençlik kollarımız, kadın kollarımız, milkolarımız, gazetemiz, televizyonumuz ile ülkemize ve dünyaya barış huzur adalet getirecek bir sistemin inşası için mücadelemize devam ediyoruz. Simdi hamdolsun mecliste grubumuz var. Komisyonlarda halkımızın ihtiyaç ve taleplerini dile getirebiliyoruz. Görüyorsunuz, soru önergelerimiz, kürsü konuşmalarımız ile sürekli  teyakkuzdayız. Bakınız Gazze'de yaşanan soykırıma dünya halkları tepki gösterirken maalesef liderler ve makam sahipleri kınamayla zaman geçiriyor. Siyonist İsraillin güçten anladığını ne zaman  idrak edecekler? Rabbim Kıbrıs'taki zulmü bitiren iradeyi gösteren Rahmetli Necmeddin Erbakan hocamız gibi, Gazze Filistin zulmünü sona erdirmeyi de biz talebelerine nasip etsin” dedi. 

“GENEL BAŞKANIMIZ KARAMOLLAOĞLU GÖREVİ BIRAKIYOR”

Konuşmasını sürdüren Bülent Kaya, “Hepimizin malumu,, 30 Haziranda Saadet Partimizin Büyük Kongresi var. Bilge Başkanımız Temel Karamollaoğlu genel başkanlık görevini devredecek. Bu bir bayrak yarışı, gördüğünüz ve bildiğiniz gibi geniş katılımlı istişareler gerçekleştiriliyor. En liyakatli bir seçim yaparak yolumuza devam edeceğiz. Yeni genel başkanımızla yurt çapında geniş bir çalışma yapacağız. Bu güzel etkinlik için il Başkanımıza ve katılan herkese teşekkür ederim” dedi. Konuşmaların ardından 31 Mart seçimlerinde aday olanlara plaketler verildi, ardından toplu fotoğraf çektirildi.