Yol Çöktü, Böyle Önlem Alındı
Çorlu Güncel

Yol Çöktü, Böyle Önlem Alındı

  • 21 Haziran 2024

Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi üzerinde yolun çökmesi nedeniyle yola duba konularak önlem alınmaya çalışıldı.



Günlerdir yolun çökmüş olması ve yapılmaması tepkileri de beraberinde getiriyor. Esnaflar yolun günler önce çöktüğünü ve hiçbir önlem alınmadığını belirterek kendilerinin yola duba koyduğunu belirtti. Yolda meydana gelen çöküntünün sürücülere zor anlar yaşattığını belirtirken esnaflar biran önce yolun yapılmasını istedi. 
ARAÇLAR ZOR ANLAR YAŞIYOR 
Yoldaki çukura girmemek için zor anlar yaşayan araç sürücüleride yolun biran önce yapılmasını istiyor. Gazetemize konuşan araç sürücüleri, “Çorlu’da yollarda maalesef çöküntüler meydana geliyor. Mandıracı Caddesi üzerinde de çöküntü meydana gelmiş, duba önceden yoktu yeni konulmuş. Duba olmasa çukur fark edilmiyor tekerler çukura düşüyor. Biran önce yolun yapılmasını istiyoruz” dedi.  
ÇUKURA GİRMEMEK İÇİN DİREKSİYON HÂKİMİYETİNİ KAYBEDEN SÜRÜCÜ KALDIRIMA ÇIKTI 
Geçtiğimiz gün yaşanan bir olayı gazetemize anlatan bölge esnafı, “Geçtiğimiz gün bir araç sürücüsü çukura girmemek için direksiyon hakimiyetini kaybederek kaldırıma çıktı. Allahtan ciddi bir hasar oluşmadı. Sürücü tekrar yola inerek yoluna devam etti. Bu çukur sürücülere büyük sıkıntı yaratıyor” dedi. 
BÖLGE ESNAFI VE SÜRÜCÜLER YOLUN YAPILMASINI İSTİYOR 
Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi üzerinde meydana gelen ve dubayla önlem alınan çöküntünün biran önce giderilmesini isteyen bölge esnafı ve sürücüler yolun yapılmasını istedi. Gazetemize konuşan sürücüler, “Yolun ortasında böyle bir çöküntünün olması kabul edilemez, biran önce Çorlu Belediyesi bunun önlemini almalı ve yolu yapmalıdır” dedi. 
İMDAT ŞAHİN