Kaymakam Eren'in Acı Günü
Çorlu Güncel

Kaymakam Eren'in Acı Günü

  • 05 Temmuz 2024

Çorlu Kaymakamı Murat Eren annesi Regaip Eren’i kaybetti, cenaze namazı Tekirdağ Rüstem Paşa Cami’nde kılınarak Karaevli Mahallesi’nde toprağa verildi

Çorlu Kaymakamı Murat Eren annesi Regaip Eren’i kaybetti. Tekirdağ Rüstem Paşa Cami’nde düzenlenen cenaze törenine TBMM Eski Başkanı Mustafa Şentop, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mestan Özcan, CHP Tekirdağ Milletvekili İlhami Özcan Aygun, Deva Partisi Tekirdağ Milletvekili Cem Avşar, Tekirdağ Büşükşehir Belediye Başkanı Candan Yüceer, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, siyasi parti başkanları ve yöneticileri, kurum amirleri, STK temsilcileri muhtarlar ve çok sayıda vatandaş katıldı. 

CENAZE TÖRENİNE ÇOK SAYIDA PROTOKOL ÜYESİ KATILDI 

TBMM Eski Başkanı Prof. Dr. Mustafa Şentop Çorlu Kaymakamı Murat Eren’in annesinin cenaze törenine katıldı. Mustafa Şentop ile birlikte çok sayıda protokol üyesi cenaze törenine katıldı. Cenazeye katılanların her biri Murat Eren’e taziyelerini sundu. Çorlu Kaymakamı Murat Eren Cenaze Namazı öncesi caminin kapısında taziyeleri kabul etti. Cenazeye katılanlar Murat Eren’e başsağlığı diledi. 

KAYMAKAM EREN’İN ANNESİ AİLE KABRİSTANINA DEFİN EDİLDİ 

Tekirdağ Rüstem Paşa Cami’nde kılınan cenaze namazı sonrası Çorlu Kaymakamı Murat Eren’in annesinin Regaip Eren, Karaevli Mahallesi’nde aile kabristanına defin edildi. Cenaze namazından sonra helallik alınan Regaip Eren omuzlara alınarak buradan Karaevli Mahallesi’ne götürüldü. Burada aile kabristanına defin edilen Regaip Eren için son vazifede yerine getirildi. 

AVRUPA YAKASI AİLESİ OLARAK BAŞSAĞLIĞI DİLİYORUZ

Çorlu’nun sevilen kaymakamı Murat Eren’e Cem Matbaacılık ve Avrupa Yakası ailesi olarak başsağlığı diliyoruz. Gazetemizin Yazı İşleri Müdürü Ozan Turan ve muhabiri İmdat Şahin Rüstem Paşa Cami’nde kılınan cenaze namazına katılarak Kaymakam Eren’e başsağlığında bulundu. 

İMDAT ŞAHİN