Cumhuriyet Parkı'nda Eksikler Bitmiyor
Çorlu Güncel

Cumhuriyet Parkı'nda Eksikler Bitmiyor

  • 05 Temmuz 2024

Çorlu’nun en büyük parkı olan Cumhuriyet Parkı’nda eksikler bir türlü bitmiyor.

Fıskiyeleri uzun süre çalışmayan Cumhuriyet Parkı’nda fıskiyeler çalışmaya başlarken, şimdi de parktaki çimlerin kuruması vatandaşın tepkisini çekiyor. Uzun süre fıskiyeleri çalışmayan Cumhuriyet Parkı’nda fıskiyeler çalışmaya başladı. Yeşil olması gereken Cumhuriyet Parkı’nda çimlerin kuruması vatandaşın tepsini çekiyor. Cumhuriyet Parkı’ndaki yeşil alanların sulanmaması nedeniyle toprak çatlamış, otlar sararmış durumda. Cumhuriyet Parkı’nın bu halini gören vatandaşlar büyükşehir belediyesine tepki gösteriyor. 

CUMHURİYET PARKI’NA HER GÜN YÜZLERCE VATANDAŞ GİDİYOR

Çorlu’nun en büyük parkı olan Cumhuriyet Parkı’na her gün yüzlerce vatandaş gidiyor. Kimi vatandaş spor yapıyor, kimisi ağaç altlarında oturuyor, kimisi çocuğunu gezdiriyor, kimisi oyun gruplarında çocuklarını eğlendiriyor. Her gün yüzlerce vatandaşın gittiği parkın çimlerinin sararması ve toprağın susuzluktan çatlaması tepkilere neden oluyor. 

ÇİMLER SULANMADIĞI İÇİN SARARMIŞ, TOPRAKTA SUSUZLUKTAN ÇATLAMIŞ

Cumhuriyet Parkı’nda bulunan yeşil alanların sararmasına tepki gösteren vatandaşlar gazetemize konuştu: “Cumhuriyet Parkı yeşil olması gerekiyor ama çimlerin hepsi kurumuş, toprak çatlamış durumda. Çimler sulanmadığı için bu şekilde sararmış, neden sulanmadığını anlamıyoruz. Parkın yemyeşil olması gerekiyor” dedi. 

GÜNLERDİR FISKİYELER ÇALIŞMIYORDU, ŞİMDİ ÇALIŞMAYA BAŞADI

Cumhuriyet Parkı’nda eksikler bir türlü bitmiyor, uzun süre parkın orta kısmında bulunan fıskiyeler çalışmadı. Geçtiğimiz gün fıskiyeler tekrar çalışmaya başlarken diğer eksikliklerin de olması vatandaşın tepkisine neden oluyor. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Cumhuriyet Parkı’nda günlerce fıskiyeler çalışmadı. Şimdi çalışmaya başlamış, çok güzel ama bu kez de başka eksiklikleri var. Çimlerinde yeşil olmasını istiyoruz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN