Çalışmalar Nedeniyle Otopark Kapalı
Çorlu Güncel

Çalışmalar Nedeniyle Otopark Kapalı

  • 11 Temmuz 2024

Mandıracı Caddesi ve Şehit Teğmen Yavuzer Caddesi’ndeki çalışmalar nedeniyle Çorlu Belediyesi’ne ait otopark kapatıldı.


Reşadiye Mahallesi Mandıracı Caddesi ve Şehit Teğmen Yavuzer Caddelerindeki çalışmaların Pazar Günü’ne kadar devam etmesi bekleniyor. Çorlu Belediyesi’ne ait kapalı otoparkta Pazar Günü’ne kadar kapatıldı. Çalışmaların uzaması halinde otoparka girişlere de izin verilmeyecek. Yüzlerce aracın park ettiği otoparkın kapalı olması şehir merkezinde otopark sorunu yarattı. Şehir merkezine gelen vatandaşların büyük bir bölümü kapalı otoparkı kullanarak araçlarını park ediyordu. Pazar Günü’ne kadar vatandaşlar park edecek başka yerler ararken, otopark sıkıntısı yaşanmaya başladı. 
ŞEHİR MERKEZİNDE OTOPARK SORUNU YAŞANIYOR 
Çorlu Şehir Merkezi’nde Atatürk Meydanı’ndaki kapalı otopark ve Kumyol Caddesi’ndeki açık ve kapalı otopark bulunuyor. Atatürk Meydanı’ndaki otopark küçük olurken vatandaşlar daha çok Çorlu Belediyesi Kapalı Otoparkını tercih ediyordu. Şimdi çalışmalar nedeniyle otopark kapatıldı, vatandaşlar arabasını park etmek için başka yerler aramaya başladı. 
BELEDİYE YAZI ASARAK SÜRÜCÜLERİ UYARDI, AÇILMASIYLA İLGİLİ TARİH VERMEDİ
Çorlu Belediyesi kapalı otoparkın girişine yazı asarak sürücüleri uyardı. Çorlu Belediyesi’nin uyarısında, “Gölcük Meydanı’nda yapılacak olan yol çalışması nedeni ile kapalı otoparkımız geçici bir süre kullanıma kapatılmıştır” denildi. Yazıda ne zaman açılacağı ile ilgili tarih verilmemesi dikkatlerden kaçmadı. Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Adnan Kum gazetemize çalışmalarla ilgili verdiği bilgilerde çalışmaların Pazar Günü biteceğini belirtmişti. 
İMDAT ŞAHİN