Yolun Yapılması Bekleniyor
Çorlu Güncel

Yolun Yapılması Bekleniyor

  • 16 Eylül 2024

Çoban Çeşme Mahallesi İsmet Paşa Bulvarı’nın devamı olan yolun bozuk olması ve yıllardır yapılmaması tepkilere neden oluyor.

İsmet Paşa Bulvarı’ndan Tekirdağ Yolu’na devam eden kısımda yolun bozuk olması nedeniyle sürücüler ve vatandaşlar zor anlar yaşıyor. Yoldaki rögar kapaklarının yüksek olması da tehlikeyi artırıyor. Yoldan yaklaşık yarım metre yüksekte duran rögar kapaklarını gören vatandaşlar araçların özellikle akşam saatlerinde tehlike içinde olduğunu vurguladı. 

YOL KÖSTEBEK YUVASI GİBİ 

Yolun köstebek yuvası gibi olduğunu vurgulayan sürücüler gazetemize konuştu:  Çoban Çeşme Mahallesi İsmet Paşa Bulvarı’nın devamı olan yol çok bozuk. Yolda ilerlemek mümkün değil, her yer çukur içinde. Yolun biran önce yapılmasını istiyoruz. Özellikle akşam saatlerinde yolun durumu çok kötü oluyor, araçlar çukurlara bata çıka ilerlemek durumda kalıyor” dedi. 

RÖGARLAR YOLDAN YARIM METRE YUKARDA 

Rögar kapaklarının tehlike saçtığına dikkat çeken sürücüler konuşmasını sürdürdü: “İsmet Paşa Bulvarı’nın devamındaki yolda rögar kapakları yarım metre yukarıda duruyor. Rögar kapakları tehlike saçıyor bunun biran önce giderilmesi gerekiyor” dedi. 

İMDAT ŞAHİN