Bazı Sürücüler Uyarı Levhasını Dikkate Almıyor
Çorlu Güncel

Bazı Sürücüler Uyarı Levhasını Dikkate Almıyor

  • 18 Eylül 2024

Çorlu Kaymakamlığı, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve Çorlu Belediyesi iş birliği ile duraklarda başlatılan yeni uygulamaya bazı sürücüler yine uymuyor.

Çorlu’da duraklara araç park edilmesin diye uyarı levhaları konularak cezai işlem uygulanma dönemine geçilmişti. “KGYS ve Drone ile Trafik Denetimi Yapılmaktadır” uyarı levhasına rağmen bazı sürücüler duraklara araç park ediyor, otobüsler yine duraklara giremiyor. Uygulamanın yaygınlaştırılmasını isteyen vatandaşlar yetkilileri bu konuda uyardı. 

CEZALAR KESİLMİYOR MU?

Geçtiğimiz günlerde konulan uyarı levhalarından sonra bazı duraklarda yine aynı manzaraların oluşması akıllara cezai işlem uygulanmıyor mu sorusunu getirdi. Duruma tepki gösteren vatandaşlar gazetemize konuştu: “Uyarı levhaları konuldu fakat bazı duraklarda yine aynı manzaraları görüyoruz, bazı sürücüler gelip durağa yine arabasını park ediyor. Burada cezai işlem uygulanmıyor mu bu cezai işlemlerin caydırıcılık özelliği olmalı. Yoksa bunun önü alınmaz, yetkililer bu konuda çok duyarlı olmalıdır” ifadelerini kullandı. 

İMDAT ŞAHİN