Turnuvaya Gençlerin İlgisi Yine Yoğun Oldu
Çorlu Güncel

Turnuvaya Gençlerin İlgisi Yine Yoğun Oldu

  • 22 Temmuz 2024

4’üncüsü düzenlenen Ziya Berhan Kılıç Sokak Basketbol Turnuvası Emlak Konutları Nazım Hikmet Ran Parkı’nda düzenlendi. Basketbol turnuvası renkli görüntülere sahne olurken, gençlerin ilgisi de yoğun oldu.

4. kez düzenlenen turnuva da birbirinden güzel basketbol müsabakaları yapıldı. 19-20-21 Temmuz tarihleri arasında 3 gün devam eden basketbol turnuvasından birbirinden farklık aktiviteler yapıldı. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un atışıyla başlayan turnuvada gençlerin gösterdiği performans vatandaşlardan tam not aldı. Nazım Hikmet Ran Parkı’nda yapılan basketbol turnuvasına gençlerle birlikte aileleri de katıldı. Her yıl yüzlerce kişinin katıldığı basketbol turnuvasında dereceye girenlere ödülleri de verildi. Birbirinden renkli görüntülerin oluştuğu basketbol turnuvasından özellikle gençler büyük keyif alırken hem de spor yapma imkanı buluyor. 

HER YIL DÜZENLENEN TURNUVA VATANDAŞTAN TAM NOT ALIYOR 

Bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Ziya Berhan Kılıç Sokak Basketbol Turnuvası vatandaşlardan tam not alıyor. Yüzlerce sporcunun katıldığı turnuvada birbirinden güzel müsabakalar sergileniyor. Gençler hem eğleniyor hem de spor yapıyor. Gençlerle birlikte turnuvaya vatandaşların da ilgisi yoğun oluyor. 3 gün boyunca süren turnuvada birbirinden güzel aktiviteler yapılırken vatandaşlar büyük keyif alıyor. 

İMDAT ŞAHİN