• Günlerdir Yapılmayı Bekliyor!
  • Günlerdir Yapılmayı Bekliyor!
  • Günlerdir Yapılmayı Bekliyor!
  • Günlerdir Yapılmayı Bekliyor!
Çorlu Güncel

Günlerdir Yapılmayı Bekliyor!

  • 25 Ekim 2021
  • 829 Kez Okundu

Çorlu Belediyesi geçtiğimiz günlerde Atatürk Parkı’nda tadilata başladı. Günlerdir bir türlü yapılmayan parka vatandaşlar tepki gösterirken parkın biran önce yapılmasını istedi.

Atatürk Parkı’nda özellikle alt kısımda bulunan oyun gurubunun altındaki kauçuk malzemeyi kaldıran Çorlu Belediyesi hala zemini yapması bekleniyor. Kauçuk zeminde meydana gelen aşırı yıpranma nedeniyle zemin kaldırıldı. Kaldırılan zemin günlerdir yapılmayı bekliyor. Parka gelen vatandaşlar Çorlu Belediyesi’ne tepki gösterirken parkın biran önce yapılmasını istiyor. 
VATANDAŞLAR BELEDİYEYE TEPKİ GÖSTERDİ 
Günlerdir yapılmayan parkla ilgili tepkilerini dile getiren vatandaşlar Çorlu Belediyesi’nden parkı biran önce yapmasını istedi. Gazetemize konuşan vatandaşlar, “Atatürk Parkı’ndaki kauçuk zemin çıkartılalı çok uzun zaman oldu. Hala zemin yapılmadı, öylece bekliyor, neyi bekliyorlar anlamış değiliz. Havaların güzel olduğu günlerde gelip çocuklarımızla parkta zaman geçiriyoruz. Günlerdir buradaki parkın yapılmasını bekliyoruz fakat hala bir adım atılmış değil” dedi. 
PARKIN ETRAFI PİSLİK İÇİNDE 
Atatürk Parkı’nda etrafın pislik içinde olmasını da eleştiren duyarlı vatandaşlar parkı pisletenlere de tepki gösterdi, temizliğini yapmayan Çorlu Belediyesi’ne de tepki gösterdi. Konuyla ilgili konuşan vatandaşlar, “Parkın etrafını sizlerde görüyorsunuz pislik içinde, pet şişeler, kağıtlar, plastikler etrafa dağılmış durumda. Burayı kirletenlerde temizlemeyenler de suçlu. Burası Çorlu’nun merkezinde bulunan bir park bu halde olması kabul edilemez” dedi. 
İMDAT ŞAHİN