Arsa Satışlarıyla İlgili Yine Konuştu
Çorlu Güncel

Arsa Satışlarıyla İlgili Yine Konuştu

  • 16 Temmuz 2024

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle, arsa satışlarıyla ilgili yine konuştu. Kelle, “Biz 20 arsayı neden satıyorsun diyoruz, o bize başka şeyler söylüyor” dedi.

“Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’a biz neden 20 arsayı satışa sundun diyoruz o bize başka şeyler söylüyor”  diyen Kenan Kelle; “Kendisi şu an arazileri ya bir anda ya da yavaş yavaş satışa sunabilecek. Artık yetki onda, Çorlu’nun 20 değerli arsası enflasyon sebep gösterilerek satılıyor” dedi. Ben genel siyasetçi değilim yerel siyasetçiyim diyen AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle, Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un AK Partili belediyeleri örnek göstererek mesajlarda bulunmasına tepki gösterdi. 

“BİZ 20 ARSAYI NEDEN SATIYORSUN DİYORUZ O BİZE BAŞKA ŞEYLER SÖYLÜYOR”

Konuyla ilgili konuşan AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle, “Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, geçmişte yaşanan olayları bugünle bağdaştırıp, kendince bir çıkar yol bulmaya çalışıyor. Sözde Çorlu'yu birlikte yöneteceğiz demişti. Biz Çorlu'nun menfaati için uğraşıyoruz. Sayın Sarıkurt aba altından sopa gösteriyor. Biz ona neden 20 arsayı satışa sundun diyoruz, kendisi bize başka şeyler söylüyor. Kendisi şu an arazileri ya bir anda ya da yavaş yavaş satışa sunabilecek. Artık yetki onda. Çorlu'nun 20 değerli arsası enflasyon sebep gösterilerek satılıyor. Biz Ahmet Sarıkurt'a her zaman söylüyoruz. Ne kadar nakite ihtiyaç varsa söylensin, gereken neyse yapılsın. Fakat bu arsalar olur olmadık bir zamanda satışa sunulmamalı. Paraya ihtiyacı olursa yine bir arsa satışı söz konusu olabilir. Fakat 20 arsa satışı akıllarda çok büyük bir soru işareti bırakıyor” dedi. 

“BEN GENEL SİYASETÇİ DEĞİLİM YEREL SİYESETÇİYİM”

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’un AK Partili belediyeleri örnek göstererek cevap vermesine tepki gösteren Kenan Kelle Konuşmasını sürdürdü: “Kendisi diğer AK Partili belediyeleri örnek göstererek bizlere mesajlarda bulunuyor. Ben genel siyasetçi değil yerel siyasetçiyim. Beni Çorlu ilgilendirir. Madem AK Partili belediyelerden örnek gösteriyor o zaman o belediyeler kadar hizmet etmiş mi bu halka bizler de bunu merak ediyoruz. Gözle görülür, halkın menfaati düşünülerek neler yapmış şimdiye kadar? Benim herhangi bir akrabam TOKİ'de çalışmıyor. Kendileri belediyelere kimleri alıyor biz bunları biliyoruz fakat üstüme atılmaya çalışan iddialar yersiz ve gerçeği yansıtmamakta. Aksi kanıtlansın hemen istifamı veririm” dedi.