Muayene İstasyonunun Eksikleri Saymakla Bitmiyor!
Çorlu Güncel

Muayene İstasyonunun Eksikleri Saymakla Bitmiyor!

  • 05 Eylül 2024

Çorlu Çerkezköy Yolu üzerinde bulunan araç muayene istasyonunun eksikleri saymakla bitmezken vatandaşlar eksiklerin biran önce giderilmesini istiyor.

Doğru düzgün yolu olmayan araç muayene istasyonunda vatandaşlar muayene sırasında bekleyecek bekleme alanları da bulamıyor. Ne bir kafeteryası ne insanların bekleyeceği özel alanlar olmazken vatandaşlar muayene sırasında ciddi sıkıntılar yaşıyor. Muayene istasyonuna kafeterya benzeri bekleme yerlerinin yapılmasını isteyen vatandaşlar muayene istasyona giden yolların da biran önce yapılmasını istedi. 

MUAYENE İSTASYONUNA GİDEN YOLLAR DELİK DEŞİK 

Çorlu Çerkezköy Yolu üzerinde kalan araç muayene istasyonuna giden yolların durumuna tepki gösteren vatandaşlar gazetemize bilgi verdi: “Araç istasyonunun önünde bulunan 207. Sokak delik deşik durumda. Araç muayenesine giderken araçlarımızın sarsıntı geçiriyor. Biran önce yolun yapılmasını istiyoruz. Yol yıllardır yapılmıyor, her gün yüzlerce aracın geldiği bir yerin yolunun bu halde olması kabul edilemez” dedi. 

BEKLEME NOKTALARI YETERSİZ, İNSANLARIN ÇAY İÇECEĞİ BİR KAFETERYA BİLE YOK

Çorlu’daki araç muayene istasyonuna giden vatandaşlar bekleyecekleri yerler istiyor. Araç muayene ücretlerinin ödendiği noktada 3 sıra oturma bankları bulunurken bunlar yetersiz geliyor insanlar sağa sola oturmak zorunda kalıyor. Bununla birlikte yaklaşık 2-3 saat muayene sırası bekleyen insanların bir bardak çay içebileceği yer bulunmuyor. Vatandaşlar bekleme yerlerinin ve bir tane de kafeterya yapılmasını istiyor. 

HER GÜN YÜZLERCE ARAÇ GELİP GİDİYOR 

Çorlu Çerkezköy Yolu üzerinde bulunan her gün yüzlerce aracın gelip gittiği araç muayene istasyonunda yaşanan olumsuzlukların giderilmesini isteyen vatandaşlar gazetemize bilgi verdi, “yolların biran önce yapılmasını ve bekleme noktalarının yapılmasını istiyoruz. İnsanlar buraya gelip perişan oluyorlar, bekleyecekleri oturacakları doğru düzgün yerler yok. Kahve makinası konulmuş ama çalışmıyor” dedi. 

İMDAT ŞAHİN