Kaldırımlar İşgal Altında!
Çorlu Güncel

Kaldırımlar İşgal Altında!

  • 11 Eylül 2024

Çorlu’da kaldırımlara park eden araçlar tepki çekmeye devam ediyor. Kimi kendini bilmez sürücüler park yeri aramayıp hemen kaldırıma aracını park ediyor.

İnsanların yürümesi için yapılan kaldırımlar Çorlu’da park yeri oldu. Şehrin her noktasında kaldırımlara araç park ediliyor. Park eden araçlar nedeniyle insanlar kaldırımlarda yürüyemiyor. Duruma tepki gösteren vatandaşlar trafik polislerinin ceza kesmesini istedi. Onlarca dakika kaldırıma park etmiş halde duran araçlar nedeniyle vatandaşlar yoldan yürümek durumunda kalıyor. 

CEZAİ İŞLEM UYGULANSIN

Kaldırıma Park eden araçlara cezai işlem uygulanmasını isteyen duyarlı vatandaşlar sürücülere de seslendi: “Kaldırımlar araçların park etmesi için yapılmıyor, insanlar yürüsünler kolay ulaşım sağlansın kaza bela olmasın diye yapılıyor. Ama maalesef Çorlu’da bu durum çok farklı bazı kendini bilmez sürücüler park yeri aramaktansa hemen kolayca kaldırıma çıkıp arabasını park ediyor. Diğer insanları hiç düşünmüyorlar. Bu kabul edilemez polis ekipleri gördüğü zaman cezai işlemi hemen uygulamalı” dedi. 

İMDAT ŞAHİN