3 İlçe Açıklandı, Çorlu Haftaya Kaldı
Çorlu Güncel

3 İlçe Açıklandı, Çorlu Haftaya Kaldı

  • 10 Eylül 2024

AK Parti’de Süleymanpaşa, Şarköy ve Muratlı İlçe başkanlıklarına atamalar yapılırken, Çorlu ilçe başkanlığı henüz netlik kazanmadı.

AK Parti’de geçtiğimiz günlerde Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle, Süleymanpaşa İlçe Başkanı Şirzat Filiz, Şarköy İlçe Başkanı Engin Sadunoğlu ve Muratlı İlçe Başkanı Ali Atılgan görevlerinden istifa etmişti. AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığı bu dört ilçede önce temayül yoklaması yapmıştı. Dün 4 ilçeden 3’er kişilik isimler AK Parti Genel Merkezi’ne davet edildi. Süleymanpaşa, Şarköy ve Muratlı ilçe başkanları açıklanırken Çorlu’nun ilçe başkanının ataması yapılmadı. Gazetemizin edindiği bilgilere göre Çorlu’nun adayının bir hafta sonra atanması bekleniyor. 

AK PARTİ 3 İLÇEYİ BELİRLEDİ 

AK Parti Tekirdağ İl Başkanlığından yapılan açıklamada 3 ilçenin ilçe başkanlarının atandığını duyurdu. İl başkanlığından yapılan açıklamada: “Süleymanpaşa İlçe Başkanlığına Nusret Mandacı atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Şirzat Filiz'e teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz. Şarköy İlçe Başkanlığına Ersin Ersoy atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Engin Sadunoğlu’na teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz. Muratlı İlçe Başkanlığına Savaş Derviş Eskicioğlu atanmıştır. Bugüne kadar göstermiş olduğu özverili çalışma ve gayretlerinden dolayı Ali Atılgan’a teşekkür ediyor, yeni görevlendirilen ilçe başkanımıza muvaffakiyetler diliyoruz” denildi. 

ÇORLU İLÇE BAŞKANI ÖNÜMÜZDEKİ HAFTA AÇIKLANACAK

AK Parti Çorlu İlçe Başkanı Kenan Kelle’nin görevinden istifa etmesiyle birlikte ilçe başkanlığına başka bir ismin açıklanması bekleniyordu. Çorlu’dan 3 isim ilçe başkanlığı için AK Parti Genel Merkezi’ne davet edildi. Bu isimler Ali İhsan Şahbaz, Hakan Sunal ve Mesut Küçük olurken henüz ilçe başkanı açıklanmadı. Gazetemizin edindiği bilgilere göre Çorlu İlçe Başkanının önümüzdeki hafta netlik kazanması bekleniyor. 

İMDAT ŞAHİN