Velimeşe Osb İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi
Çorlu Güncel

Velimeşe Osb İstişare Toplantısı Gerçekleştirildi

  • 01 Temmuz 2024

Ergene’de yapılan önemli bir istişare toplantısı, bölgedeki sanayiciler ve yöneticiler için önemli bilgi paylaşımlarına sahne oldu. Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, Tekirdağ Valisi Recep Soytürk başkanlığında gerçekleştirilen Velimeşe Organize Sanayi Bölgesi (OSB) istişare toplantısına katıldı. Toplantıya Ergene Kaymakamı Kadir Duman, Süleymanpaşa Kaymakamı Mustafa Güler, Velimeşe OSB yönetim kurulu üyeleri ve bölgedeki sanayiciler de iştirak etti.

Toplantıda, Velimeşe OSB'nin mevcut faaliyetleri, gelecek planları ve özellikle çevre dostu teknolojilerle donatılan arıtma tesisi hakkında detaylı bilgilendirmeler yapıldı. Ergene Belediyesi olarak sanayi işbirliklerini güçlendirme ve bölgenin ekonomik kalkınmasına katkı sağlama vizyonunu sürdürme konusundaki kararlılıklarını vurgulayan Başkan Topak, hemşehrilerin refahını artırmaya yönelik çalışmaların önemine dikkat çekti. Başkan Topak, "Birlikte çok daha güzel işlere imza atacağımıza inancımız tam. Yapılan toplantının ve alınan kararların, bölgeye ve sanayicilere hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Velimeşe OSB'nin bölge ekonomisine ve istihdama sağladığı katkılar göz önüne alındığında, yapılan istişare toplantısının bölgenin sürdürülebilir kalkınması adına önemli bir adım olduğu belirtildi.