Trafik Işıkları Sorun Yaratmaya Başladı
Çorlu Güncel

Trafik Işıkları Sorun Yaratmaya Başladı

  • 18 Temmuz 2024

Hıdırağa Mahallesi Fatih Caddesi üzerine yapılan trafik ışıkları şimdiden sorun olmaya başladı. Borsa Meydanı’na kadar uzanan trafiğin yanı sıra birde dilenciler ışıkta beklemeye başladı.

Kore Mahallesi olarak bilinen Hıdırağa Mahallesi’ne yapılan trafik ışıkları sorun yaratmaya başladı. Fatih Caddesi ve Halit Ziya Uşaklıgil Caddelerinin kesiştiği noktaya yapılan trafik ışıkları nedeniyle Borsa Meydanı’na kadar araç kuyruğu oluşuyor. Özellikle akşam ve sabah saatlerinde uzun araç kuyrukları oluşurken sürücüler trafik olmayan bir noktaya ışık konularak trafik sorunu yaratıldı, Çorlu’yu yönetenlere helal olsun diyerek tepkilerini dile getirdi. 

BORSA MEYDANINA KADAR UZUN ARAÇ KUYRUĞU OLUŞUYOR 

Trafik ışıklarının konulmasıyla birlikte Çerkezköy istikametine gitmek isteyen sürücüler Borsa Meydanı’na kadar uzun araç kuyrukları oluşturuyor. Fatih Caddesi boyunca trafik oluşurken sürücüler onlarca dakika ışıklardan geçmeyi bekliyor. Gün içinde fazla yoğunluk oluşmazken sabah ve akşam saatlerinde büyük yoğunluk oluşuyor. 

TRAFİK OLMAYAN NOKTADA TRAFİK OLUŞTU 

Trafik ışıkları konulmadan önce hiçbir şikâyet gelmeyen bölgeden şikâyetler yükselmeye başladı. Sürücüler trafik ışıklarından dolayı şikâyetlerini gazetemize anlattı: “Belki binlerce defa geçtiğimiz bu yolda sisli, karlı, fırtınalı kasırgalı ve hatta zincirleme kazalı olaylarda dahi trafik olmayan bu yere trafik sorunu getiren yöneticiler biran önce bu hatalarından vaz geçsinler. Bu yerde hiçbir zaman trafik oluşmuyordu şimdi yüzlerce metre araç kuyruğu oluşuyor” dedi. 

DİLENCİLER IŞIKLARDA BEKLEMEYE BAŞLADI 

Kore mahallesi olarak bilinen Hıdırağa Mahallesi Fatih Caddesi üzerine yapılan trafik ışıklarında şimdiden dilenciler beklemeye başladı. Trafik ışıklarında kırmızı yandığı zaman dilenciler araçlara yaklaşarak sürücülerden para istiyor. Yaşanan sorunlara karşı sürücüler yetkililere çağrı yaparak biran önce trafik ışıklarının iptal edilmesini istedi. 

BİRAN ÖNCE BU IŞIKLAR İPTAL EDİLSİN

Trafik ışıklarının iptal edilmesini isteyen sürücüler, “daha önce trafik ışıkları yoktu ve hiçbir sıkıntı yaşanmıyordu. Şimdi ise sorunlar yaşanmaya başladı bile. Sabah saatlerinde Borsa meydanında kadar uzun araç kuyrukları oluşuyor. Onlarca dakika trafikte beklemek zorunda kalıyoruz. Bunlar yetmezmiş gibi birde dilenciler ışıklarda bekliyor. Buradaki trafik ışıklarının iptal edilmesini ve kavşak düzenlemesi yapılmasını istiyoruz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN