Aynı Yer Yine Çöktü!
Çorlu Güncel

Aynı Yer Yine Çöktü!

  • 04 Eylül 2024

Daha önce çöken Rumeli Mahallesi Kumru Caddesi üzerindeki rögarın yanı yine çöktü, vatandaş araçlar çukura düşmesin diye kendi önlemini kendi aldı.

Daha önce çöken ve TESKİ tarafından doldurulan Kumru Caddesi’nin üzerindeki rögarın yanı yine çöktü. Derin çukurun oluştuğu Kumru Caddesi’nde vatandaş kendi önlemini kendi aldı. Araçlar çukura düşmesin diye rögarın yanına palet konuldu. Kumru Caddesi’ndeki çukuru gören vatandaşlar belediyelere tepki gösterdi. 

NEDEN DÜZGÜN YAPILMIYOR?

Rumeli Mahallesi Kumru Caddesi’nin ortasında bulunan rögarın yanı daha önce bir kez daha çökmüştü, TESKİ ekipleri olay yerine gelerek o çukuru kapatmış oradan ayrılmıştı. Üzerinden 3 ay gibi bir süre geçmeden Kumru Caddesi’ndeki rögarın yanı yeniden çöktü. Duruma tepki gösteren vatandaşlar bu şekilde sıkıntı oluşturan noktalar neden düzgün bir şeklide yapılmıyor diyerek tepkilerini dile getirdi. 

VATANDAŞ KENDİ ÖNLEMİNİ KENDİ ALDI 

Kumru Caddesi üzerinde meydana gelen çöküntü nedeniyle vatandaş kendi önlemini kendi almak zorunda kaldı. Araçların çukuru görmesi için rögarın yanına palet konuldu. Konulan palet sayesinde vatandaşlar çukuru fark ediyor. Biran önce çukurun düzgün bir şeklide yapılmasını isteyen vatandaşlar gazetemize konuştu: “Çukurun düzgün bir şekilde kapatılmasını ve bir daha böyle bir olayın meydana gelmemesini istiyoruz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN