Vega Hospi̇tal 24 Temmuz Basin Bayramini Kutladi!
Çorlu Güncel

Vega Hospi̇tal 24 Temmuz Basin Bayramini Kutladi!

  • 24 Temmuz 2024

Çorlu’da sağlık alanında hizmet veren Özel Çorlu Vega Hospital yönetimi, 24 Temmuz Basın Bayramı sebebi ile düzenledikleri kahvaltı programında Çorlu’da görev yapan basın mensuplarıyla bir araya geldi.


Çorlu’da sağlık alanında yatırımlara imza atan Vega Hospital, düzenlenen kahvaltı programında basın mensupları ile bir araya geldi. Kahvaltı programına hastanenin basın ve reklam süreçlerini yürüten ve aynı zamanda Satın Alma Müdürü olan Aslı Alpak, Hastane Müdürü İlkay Gürbüz, Finans Müdürü Murat Küçüközbek, Kurumsal İletişim Sorumlusu Beluça Kangöz ve basın mensupları katıldı. 
Vega Hospital Satın Alma Müdürü Aslı Alpak yaptığı açıklamada: “Değerli basın mensubu arkadaşlarımız, Türkiye’de sansürün kaldırılmasının yıl dönümü olarak her yıl 24 Temmuz tarihinde kutlanan bu önemli günde siz kıymetli basın mensupları ile Vega Hospital ailesi olarak bir araya gelmekten mutluluk duymaktayız. Mustafa Kemal Atatürk’ün basın milletin müşterek sesidir ifadesi basının toplumu aydınlatması bakımından üstlendiği misyonu en güzel şekilde açıklamaktadır. Vega Hospital Yönetim Kurulu Başkanımız sayın Ferit Sağ adına toplumsal değerlere saygılı tarafsız bir anlayışla ve fedakarlıkla görevini yerine getiren tüm yerel ve ulusal basın mensuplarımızın basın bayramını kutlar mesleğinizi daime iyi koşullarda icraa etmenizi temenni ederiz” dedi. 
İMDAT ŞAHİN