Chp Gençlik Kolları Seçime Gidiyor
Çorlu Güncel

Chp Gençlik Kolları Seçime Gidiyor

  • 24 Temmuz 2024

Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Gençlik Kolları 17. Seçimli Genel Kurulu 11 Ağustos Pazar Günü yapılacak. Seçimlerde beyaz listeyle Oğuz Kaan Döner ve Kırmızı Listeyle Kubilay Öztürk adaylığını açıkladı.

Çorlu’da iki adayın öne çıktığı seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları üyeleri oy kullanarak yeni yönetimini belirleyecek. CHP Gençlik Kolları Seçimi 11 Ağustos Pazar Günü Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde yapılacak. Saat 10:00’d başlayacak seçimler saat 17:00’a kadar devam edecek. Cumhuriyet Halk Partisi Çorlu Gençlik Kolları seçimlerinde beyaz listeyle Oğuz Kaan Döner kırmızı listeyle Kubilay Öztürk yarışacak. 
925 GENÇ DELEGE OY KULLANACAK 
Cumhuriyet Halk Partisi’nde 30 yaş altı 925 delege 11 Ağustos Pazar Günü yapılacak gençlik kolları seçimlerinde oy kullanması bekleniyor. Memduh Şevket Esendal Sahnesi’nde yapılacak seçimler saat 10:00’da başlaması bekleniyor. Seçimler akşam 17:00’da bitecek ve sandıklar sayılmaya başlayacak. 
ÖTEKİLEŞTİREN DEĞİL, BİRLEŞTİREN OLACAĞIZ
Adaylığını açıklayan ve beyaz listeyle yarışacak Oğuz Kaan Döner; “Kıymetli yol arkadaşlarım, değerli Cumhuriyet Halk Partisi ailem; çocukluğumuzun sevinci, gençliğimizin umudu olan partimizin uzun yıllardır bir neferi olmaktan onur ve gurur duyuyorum. Dünde bugünde olduğu gibi ayrıştıran değil, birleştiren ötekileştiren değil, birlik ve beraberliğe önem veren anlayışımız daha da kuvvetlenerek devam edecektir. Gerçekleşecek olan 17. Çorlu Gençlik Kolları Kongremiz’de Beyaz Liste ile sizlere adaylığımı açıklamaktan onur duyuyorum. Destekleriniz bize güç katacaktır” ifadelerine yer verdi. 
CHP’NİN GÜCÜNE GÜÇ KATMAK İÇİN YOLUNA YOLDAŞ SESSİNE SES OLMAK İÇİN YENİ BİR BAŞLANGIÇ YAPIYORUZ 
Kırmızlı listeyle adaylığını açıklayan Kubilay Öztürk, “Hayalini kurduğumuz, özlemini duyduğumuz günlere olan inancımın tek kaynağı olan Cumhuriyet Halk Partisi’nin gücüne güç katmak; yoluna yoldaş, sesine nefes olmak için Çorlu’da yeni bir başlangıç yapıyoruz. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’e ve tarihsel mirasımıza layık olabilmek için mücadelemizi daha da büyütüyor; Çorlu’da elimizden geleni değil üzerimize düşeni yapmak için CHP Çorlu Gençlik Kolları başkanlığına adaylığımı açıklıyorum. Desteğinizi bekliyor, saygılar sunuyorum” dedi. 
İMDAT ŞAHİN