Chp'den Gazetemize Ziyaret
Çorlu Güncel

Chp'den Gazetemize Ziyaret

  • 24 Temmuz 2024

Cumhuriyet Halk Partisi Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli, 24 Temmuz Basından Sansürün Kaldırılışı ve Basın Bayramı nedeniyle gazetemizi ziyaret etti.



CHP İl Bakanı Şenol Özgür Taşmerdivenli ile birlikte Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar ve yönetim kurulu üyeleri Basın Bayramı nedeniyle Avrupa Yakası Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selahattin Er ile görüştü. CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli Selahattin Er’in ve gazetede çalışanların basın bayramını kutladı. İl Başkanı Taşmerdivenli yaptığı ziyarette basının önemine vurgu yaptı. 
BASININ ÇOK ÖNEMLİ BİR YERİ VAR 
CHP Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli basın bayramını kutladıktan sonra basının önemine vurgu yaptı. Taşmerdivenli, “1908 yılında basından sansür kaldırıldı, basın hür olmalıdır, basın gördüğü gerçekleri korkmadan cesurca yazmalıdır. Ben Selahattin Er’in şahsında tüm basın mensuplarımızın bayramını kutluyorum” dedi. Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ve CHP Çorlu İlçe Başkanı Cüneyt Akar’da basın bayramını kutladı. 
SELAHATTİN ER ZİYARET NEDENİYLE TEŞEKKÜR ETTİ 
Ziyaret kapsamında Selahattin Er basılı yayının yaşadığı sıkıntılardan söz etti. Gazeteciliğin öneminden de bahseden Selahattin Er Tekirdağ İl Başkanı Şenol Özgür Taşmerdivenli ve beraberindekilere yaptıkları ziyaretten dolayı teşekkür etti. 
İMDAT ŞAHİN