Cumhuriyet Bulvarı Yapılmaya Başladı
Çorlu Güncel

Cumhuriyet Bulvarı Yapılmaya Başladı

  • 04 Eylül 2024

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi, Zafer Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’nın üst yapı çalışmalarına başladı. Okullar açılana kadar çalışmaların bitmesi bekleniyor.

Necati Perihan Kervancı Ortaokulu’nun önünde bulunan Cumhuriyet Bulvarı’nın yolu bozuk olması nedeniyle Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi çalışma başlattı. Okulların açılmasına sayılı günler kala başlatılan çalışmalar kapsamında yol yeniden asfaltlanacak. 1200 öğrencinin eğitim gördüğü Kervancı Ortaokulunun bulunduğu Cumhuriyet Bulvarı’nın yolunun bozuk olması nedeniyle öğrenciler ve veliler duruma tepki gösteriyordu. Gazetemiz geçtiğimiz aylarda yaptığı haberlerle öğrencilerin ve velilerin tepkilerini gündeme taşımıştı. 

OKULLAR AÇILANA KADAR ÇALIŞMALAR BİTECEK Mİ?

Zafer Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı’nda başlatılan çalışmaların okullar açılana kadar bitip bitmeyeceği merak konusu oldu. Yoldaki mevcut asfaltı kazıyan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ekipleri kazıma çalışmaları bittiği zaman yeniden asfalt atacak. 9 Eylül Pazartesi günü okullar açılacak, o tarihe kadar çalışmaların bitmesi bekleniyor, bitmediği takdirde öğrenciler ve velileri büyük zorluklar yaşaması bekleniyor. Öğrenci velileri çalışmaların biran önce bitmesini isteyerek büyükşehir belediyesine seslendi: “Çalışmalar biran önce bitsin pazartesi günü okullar açılacak, okullar açıldığı zaman çalışmalar devam ederse çocuklarımız okula gitmekte güçlük çeker” ifadelerini kullandı. 

MUHTAR ARCAN MAHALLESİ ADINA TEŞEKKÜR ETTİ 

Cumhuriyet Bulvarı’nda başlatılan çalışmalar için Zafer Mahalle Muhtarı Ahmet Arcan büyükşehir belediyesine teşekkür etti. Muhtar Arcan, “Zafer Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı Park orman, Necati, Perihan Kervancı orta okul kadar olan güzergâhın okullar açılmada önce büyükşehir belediyesi tarafından yapılması trafiği rahatlatacaktır. Mahalle sakinleri ve öğrencileri için de ulaşımda kolaylık olacaktır yapılan çalışmalar için mahallem adına Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Fen İşleri Daire Başkanlığına teşekkür ediyorum” dedi. 

İMDAT ŞAHİN