Cansuyu Derneği Anında Yardıma Koştu
Çorlu Güncel

Cansuyu Derneği Anında Yardıma Koştu

  • 10 Eylül 2024

Serebral Palsi ve epilepsi hastası olan 10 yaşındaki Enes’in ailesini sosyal medyadan yaptığı yardım çağrısına Cansuyu Derneği Tekirdağ İl Başkanı Murat Vakitçi anında karşılık vererek Enes’e akülü sandalye hediye etti.

Kemalettin Mahallesi’nde yaşayan 10 yaşındaki Enes Yıldız Serebral Palsi ve epilepsi hastalığı teşhisi konuldu. Yıldız ailesi tarafından yıllardır fizik tedaviye götürülen Enes’in en büyük hayali hayatını kolaylaştıracak çok fonksiyonlu bir akülü araba. Enes’in ailesi sosyal medyadan talepte bulundu, bu talebi duyan Cansuyu Derneği Enes’in hemen yardımına koşakar kendisine bir tane çok fonksiyonlu bir akülü araba hediye etti. 

ENES’E ÇOK FONKSİYONLU VE UZAKTAN KUMANDALI SANDALYE HEDEYE EDİLDİ 

Enes'in zorluklarla dolu hayatında en çok ihtiyaç duyduğu şeyin akülü sandalye talebi annesi  tarafından sosyal medyada dile getirildi. Ve anında bu talebe cevap geldi. Cansuyu Derneği hemen harekete geçerek Enes'e tam fonksiyonlu ve uzaktan kumandalı bir sandalye hediye etti. Konuyla alakalı gazetemize açıklama yapan Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi; Enes evladımızın sosyal medyadan talebini duyduk. Ve hemen organize olarak Enes’imizi evinde ziyaret ederek kendisine tam fonksiyonlu ve uzaktan kumandalı bir sandalye hediye ettik. Böylece açık alanda annesiyle daha güvenli bir yolculuklar yapacak. Enes'in okula gitmesi, dışarıda arkadaşlarıyla oynayabilmesi ve toplumla daha fazla etkileşimde bulunabilmesi için elimizden geleni yaptık. Apartman girişine de bir rampa yaptırdık ki asansörden inince daha rahat dışarı çıkabilsin. Enes evladımızın o on ki sevinci her şeye değerdi. İşte bu iyiliklerle dünyamızı iyileştireceğiz. Enes’imize Rabbim acil şifalar ihsan etsin. Her daim yanında olacağız. Bu vesileyle Bağışçı ve gönüllülerimize teşekkür ediyoruz.  Allah razı olsun” ifadelerini kullandı.