Önerler İlkokulu Eğitime Hazır
Çorlu Güncel

Önerler İlkokulu Eğitime Hazır

  • 07 Eylül 2024

Önerler İlkokulu ve Ortaokulu’nun dış sıvalarının dökülmesi tepki çekiyordu. Okul Ağustos Ayı içerisinde tadilata alındı, okulun tadilatı bitti eğitime hazır hale getirildi.

Önerler Mahallesi’nde bulunan ilkokul yıllardır sıvaları dökülmüş bir şekilde duruyordu. Geçtiğimiz aylarda gazetemiz okulun durumunu gündeme taşımıştı. Ağustos Ayı’nda Önerler Mahalle Muhtarı Yusuf Yıldırım mahallede bağışçı bularak okulu yenileme çalışmasına başladı. Çatı onarımı, dış cephe mantolama ve iç kısmı boyanan okul eğitime hazır hale getirildi. 

OKUL YENİ BİR GÖRÜNÜME KAVUŞTU 

Önerler Mahallesi’nde bulunan okuldaki çalışmalar sona erdi çalışmaların ardından okul yeni bir görünüme kavuştu. Çatısı yenilenen dış cephe mantolaması yapılan Önerler İlkokulu’nun tabelaları da asıldı. Eğitime hazır hale getirilen okul bugün öğrencilerle buluşacak. 

ÇALIŞMALAR HIZLI BİTTİ 

Ağustos Ayı içerisinde başlayan Önerler İlkokulu’ndaki çalışmalar hızlı bitti. Devlet vatandaş işbirliği ile yapılan okuldaki çalışmalar hızla tamamlanarak eğitime hazır hale getirildi. 9 Eylül Pazartesi (bugün) öğrenciler ders başı yapacak. Önerler İlk ve Ortaokuluna giden öğrenciler yeni okullarıyla buluşacak. 

İMDAT ŞAHİN