Çorluspor 1947 Lige Kötü Başladı
Çorlu Güncel

Çorluspor 1947 Lige Kötü Başladı

  • 09 Eylül 2024

TFF 3. Lig 3. Grup'ta mücadele eden Çorluspor 1947, sezonun ilk haftasında Bayburt ÖİS'ye deplasmanda 1-0 mağlup oldu. Çorluspor 1947, şampiyonluk hedefiyle başladığı sezona puansız bir başlangıç yaptı.

Bayburt Genç Osman Stadyumunda oynanan karşılaşmayı Serkan Gürbüz yönetirken, yardımcılıklarını ise Hüseyin Sağlık, Furkan Ogün Demir yaptı. Ev sahibi ekip karşılaşmaya Erdoğan, Muhammet, Köksa, Hüseyin, Ali Burak, Cihan, Mete, Mehmet, Yasin, Mikail, Doğukan kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Çorluspor 1947 ise Cenk, Muharrem, Erdinç, Mehmet, Okan, Taygun, Mahsun, Yasin, Alperen, Caner ve Sinan kadrosu ile çıktı.

Karşılaşmanın ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Ancak ev sahibi Bayburt ÖİS, 73. dakikada Ali Burak Atmaca'nın attığı golle öne geçti. Çorluspor 1947, maçın kalan dakikalarında eşitliği sağlayamadı ve karşılaşma 1-0 Bayburt ÖİS üstünlüğü ile sona erdi.

Çorluspor 1947, bir sonraki maçını Çorlu General Basri Saran Stadyumu tadilatta olduğu için Velimeşe Mustafa Kemal Atatürk Stadyumu'nda Yozgat BL Bozok ile oynayacak. 

GÖKHAN DUMAN