Çorlulu Muhtarlar Büyükşehir'de Ziyaretlerde Bulundu
Çorlu Güncel

Çorlulu Muhtarlar Büyükşehir'de Ziyaretlerde Bulundu

  • 11 Temmuz 2024

Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ile birlikte Çorlulu muhtarlar TESKİ Genel Müdürü Mehmet Ali Şişmanlar ve Büyükşehirin Genel Sekreteri Murat Yazıcı’yı ziyaret etti.



Çorlulu muhtarlar Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Murat Yazıcı ve TESKİ Genel Müdüü Mehmet Ali Şişmanlar’ı ziyaretinde Çorlu’da mahallelerde yaşanan sıkıntıları anlattı. Muhtarlar ziyaretler kapsamında söz alarak mahallelerinde yaşadıkları dertleri yetkililere aktardı. Ziyaret kapsamında muhtarlara Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt’ta eşlik etti. 
HEMŞERİLERİMİZİN TALEP VE ÖNERİLERİNİ YETKİLİLERE İLETTİK
Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt ziyaretlerle ilgili yaptığı açıklamada: “Çorlu’muzda görev yapmakta olan mahalle muhtarlarımızla birlikte, Tekirdağ BŞB Genel Sekreteri sayın Murat Yazıcı’yı ve TESKİ Genel Müdürü sayın Mehmet Ali Şişmanlar’ı ziyaret ettik. Gerçekleştirdiğimiz toplantıda Çorlulu hemşehrilerimizin talep ve önerilerini büyükşehir belediyemizin yetkililerine ilettik. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ediyor, çalışmalarında kolaylıklar diliyoruz” dedi. 
GÖSTERDİKLERİ İLGİDEN DOLAYI TEŞEKKÜR EDİYORUZ
Ziyaretle ilgili bir açıklamada Çorlu Muhtarlar Derneği Başkanı Ahmet Arcan yaptı. Arcan, “Tekirdağ Büyük şehir Belediyesi Temmuz Meclis toplantısına katıldık, Genel sekreter Sayın Murat Yazıcı, TESKİ Müdürümüz Sayın Mehmet Ali Şişmanlar Çorlu Belediye Başkanımız Sayın Ahmet Sarıkurt ile birlikte Ziyaret ettik ve Mahallemizin sorunlarını paylaştık. Gösterilen ilgi ve alaka için Çorlu Muhtarlar Derneği Adına teşekkür ederim” dedi. 
İMDAT ŞAHİN