O Bölgede İstenmeyen Görüntüler Devam Ediyor
Çorlu Güncel

O Bölgede İstenmeyen Görüntüler Devam Ediyor

  • 16 Temmuz 2024

Hükümet Konağı’nın yıkılmasıyla birlikte otopark olarak kullanılan bölgede istenmeyen görüntüler devam ediyor.

Uzun yıllardır uyuşturucu kullanıcılarının uğrak noktası olan Eski Hükümet Konağı’nın bulunduğu alanda yaşanan sıkıntılar devam ediyor. Madde bağımlısı bir kadının minibüsün bagajına girmesi bölgedeki esnafların dikkatinden kaçmadı. Daha öncede onlarca defa bağımlılar bölgede sızıp kalıyordu. Ağaç altlarında uyuşturucu kullanan bağımlılar bölgede istenmeyen görüntülere sebebiyet veriyordu. Aynı görüntülerin yeniden yaşanmaya başlaması bölge esnafının tepkisini çekti. 

OTOPARK BAĞIMLILARIN UĞRAK NOKTASI 

Omurtak Caddesi üzerinde bulunan eski hükümet konağının bulunduğu otopark bağımlıların uğrak noktası durumunda. Bölgede geçtiğimiz yıllarda madde bağımlığının dışında ağaç altlarında fuhuş olayları da yaşanıyordu. Gazetemizin haberleri sonrasında otoparkın dip noktaları ekiplerce temizlenmişti. 

ESNAF VE BÖLGEDE YAŞAYAN VATANDAŞLAR OLUMSUZ OLAYLARIN SON BULMASINI İSTİYOR 

Uzun yıllardır otopark olarak kullanılan alanda yaşanan olumsuzlukların son bulmasını isteyen bölge esnafı ve vatandaşlar yetkililere seslendi: “Uzun yıllardır burada olumsuz olayları görüyoruz. Ama maalesef bir türlü bitmedi. Hemen karış tarafta Balmumu Müzesi’nin önünde fuhuş yapan kadınlar bekliyor, buraya madde bağımlıları gelip gidiyor. Bu bölgede olumsuzluklar çok fazla belli dönemlerde polis ekipleri devrilerini sıklaştırıyor, sonrasında yine bağımlılar gelip gitmeye devam ediyor” dedi. 

BALMUMU MÜZESİNİN ÖNÜNDE İSTENMEYEN GÖRÜNTÜLER YAŞANIYOR

Çorlu Belediyesi tarafından açılan Balmumu Müzesi’nin önünde fuhuş yapan kadınların sürekli beklemesi duyarlı vatandaşların tepkisine neden oluyor. Balmumu müzesinin önünde pazarlık yapan kadınların biran önce o bölgeden uzaklaştırılmasını isteyen duyarlı vatandaşlar yetkililere seslendi: “Balmumu Müzesi’nin önünde fuhuş yapan kadınlar bekliyor. Bunların buradan uzaklaştırılması gerekiyor. Bu görüntüler Çorlumuza yakışmıyor” dedi. 

İMDAT ŞAHİN