Çorlu'da Kedi Katliamı!
Çorlu Güncel

Çorlu'da Kedi Katliamı!

  • 17 Eylül 2024

Kedileri Öldürüp Sarı Torbada Okul Önüne Bıraktılar

Vicdanları sızlatan olay Çorlu Ortaokulu’nun önünde yaşandı, gazetemize ulaşan vatandaşlar kedilerin sarı torbada ölmüş görüntülerini paylaştı. 

Dün sabah itibariyle Çorlu Ortaokulu’nun önündeki kaldırımlara sarı torbalara konulmuş kedi cesetleri bırakıldı. Öğrencilerin geçtiği kaldırımlara kedi cesedi bırakılması kimi vatandaşların dikkatini çekti. Gazetemize görüntü paylaşan vatandaşlar 8-10 kedinin sarı torbada kaldırımlara bırakıldığını ifade etti. Kan donduran olay vatandaşların tepkisini çekerken vatandaşlar bunu yapanların mutlaka bulunmasını istedi ve gerekli cezaya çarptırılmasını talep etti. 

KALDIRIMIN ÜZERİNE SARI TORBADA KEDİ CESETLERİNİ SIRALADILAR 

Kemalettin Mahallesi Şehit Çağatay Şimşek Sokak üzerindeki kaldırımlara sıra sıra bırakılan kedi cesetleri görenlerin kanını dondurdu. Sarı torbalara konularak kaldırım üzerine sıralı bir şekilde konulan kedilerin ölmüş olduğunu fark eden vatandaşlar beyninden vurulmuşa döndü. Kan donduran olayla ilgili gazetemize ulaşan vatandaşlar sarı torbalar içinde 8-10 kedinin ölmüş bir şekilde kaldırıma bırakıldığını belirtti. 

KEDİ CESETLERİ ÇOCUKLARIN GÖZÜ ÖNÜNE BIRAKILMIŞ 

Kedi cesetlerinin okul önüne öğrencilerin gözü önüne bırakılması tepkileri artırdı. Çocukların psikolojisinin bozulabileceğini dikkat çeken duyarlı vatandaşlar; “Kedileri öldürdükleri yetmezmiş gibi bir de okul önüne bırakmışlar bunlar sadist ruhlu insanlar, bunların mutlaka tespit edilmesi gerekiyor” dedi. 

BUNU YAPANLAR CEZASIZ KALMASIN 

Bunu yapanların cezasız kalmaması gerektiğine vurgu yapan duyarlı vatandaşlar; “Çorlu’da okul önünde böyle bir rezaletin yaşanması kabul edilmez. Bunu yapan kimler ise mutlaka tespit edilmeli ve gerekli cezayı almalı. Bunlar insan olamaz, nasıl bir canlıya zarar veriyorlar anlamış değiliz. Yazık günah” dedi. 

İMDAT ŞAHİN