Başkan Topak'tan Öğrencilere Anlamlı Hediye
Çorlu Güncel

Başkan Topak'tan Öğrencilere Anlamlı Hediye

  • 19 Eylül 2024

Ergene Belediye Başkanı Müge Yıldız Topak, 2024-2025 eğitim öğretim yılına yeni başlayan ilkokul 1. sınıf öğrencilerine hediyelerle destek oldu. Başkan Topak, Ergene’deki okulları tek tek ziyaret ederek minik öğrencilere okul çantası ve kırtasiye malzemeleri dağıttı. Öğrencilerin mutluluğu, bu sürpriz karşısında yüzlerinden okunuyordu.

Her sınıfta sıcak ve samimi bir konuşma gerçekleştiren Başkan Topak, “Sizler bizim geleceğimizsiniz. Başarılarınızla gurur duyacağız. Çok çalışın, öğretmenlerinizi dinleyin, anne ve babalarınızı üzmeyin ve asla hayal kurmaktan vazgeçmeyin” dedi.

Öğrenciler, hediyelerini açarken beslenme çantası, suluk, kalem-silgi seti, boyama kalemleri ile okuma ve boyama kitapları gibi sürprizlerle karşılaştılar. Başkan Topak’a sarılarak teşekkür eden öğrenciler, çok çalışıp başarılı olacaklarına dair söz verdiler. Vedalaşırken “Sizlere güveniyoruz, başarılarınızı sabırsızlıkla bekliyorum” diyen Başkan Topak, öğrencilere sarılarak moral verdi. Ayrıca, öğrencilerle fotoğraf çektirip “Yeni eğitim öğretim yılınız hayırlı olsun, her zaman yanınızdayız” mesajını iletti.