Okul Bahçesindeki Su Nihayet Kesildi
Çorlu Güncel

Okul Bahçesindeki Su Nihayet Kesildi

  • 11 Eylül 2024

Necati Perihan Kervancı Ortaokulu’nun bahçesinde aylardır akan su gazetemizin haberleri sonrasında nihayet yapıldı, su kesildi veliler rahat bir nefes aldı.

Yer altından çıkan ve okul bahçesinden akan su nihayet çözüme kavuştu. Aylardır yaşanan sorunu gazetemiz gündeme getirdi, haberlerimiz sonrasında belediye ekipleri okulun bahçesinde çalışma yaptı. yer altından çıkıp okul bahçesine akan su drenaj yapılarak rögara bağlandı. Sorun şimdilik çözüldü ama veliler biran önce okul bahçesinde kazılan yerlerinde yapılmasını istiyor. 

DRENAJ YAPILDI, BAHÇEYE AKAN SU RÖRARA VERİLDİ 

Zafer Mahallesi Cumhuriyet Bulvarı üzerinde bulunan Necati Perihan Kervancı Okulu’nun bahçesinden akan yer altı suyu için TESKİ çalışma yaptı. TESKİ ekipleri okul bahçesine drenaj yaparak akan suyu rögara bağladı. Şimdilik okul bahçesinden su akmıyor ama okul bahçesi köstebek yuvasına döndü. Veliler okul bahçesinde kazılan yerlerin belediye tarafından biran önce yapılmasını istiyor. 

OKUL BAHÇESİ BİRAN ÖNCE YAPILSIN 

Okul bahçesinin biran önce yapılmasını isteyen veliler belediyeye seslendi: “Aylardır yer altından çıkan su okul bahçesine aktı, okul bahçesinde yapay gölet oluşmuştu, gazeteniz sağ olsun defalarca gündeme getirdi. Sonunda okul bahçesine drenaj yapılarak sorun kısmi olarak çözüldü fakat bu kez de okul bahçesi köstebek yuvasına döndü. Kazılan yerlerin biran önce yapılmasını istiyoruz. Bu şeklide bahçe olmaz” dedi. 

İMDAT ŞAHİN