Bravo Tekulaş
Çorlu Güncel

Bravo Tekulaş

  • 13 Eylül 2024

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı TEKULAŞ bünyesinde çalışan belediye otobüsleri öğrencileri mağdur etmemek için okul önlerinde bekliyor. Vatandaşlar büyükşehir belediyesini ve TEKULAŞ’I tebrik ettiler.

Çorlu’da okul çıkış saatlerinde öğrencilerin otobüs beklememesi için TEKULAŞ okul önlerine birden fazla otobüs gönderiyor. Öğrenciler okuldan çıktıktan sonra okul önünde bekleyen otobüslere biniyor. Geçtiğimiz gün Metin Arslan İmam Hatip Lisesi’nin önünde yaklaşık 5 otobüs öğrencilerin çıkışını bekledi. Öğrenciler çıktıktan sonra otobüslere ve servislere bindi, durakta bekleyen ise bir tane öğrenci kalmadı. 

ÖĞRENCİLER DURAKTA SAATLERCE OTOBÜS BEKLEMİYOR

Okuldan çıkan öğrenciler okul önünde bekleyen otobüslere binerek evlerine gidiyor. TEKULAŞ geçtiğimiz yıl başlattığı uygulamayı devam ettiriyor. Okulların çıkış saatlerinde çok fazla aracı trafiğe çıkaran TEKULAŞ öğrencilerin saatlerce beklemesinin önüne geçiyor. Öğrencileri okul önlerinden alan belediye otobüsleri güzergâhları boyunca öğrencileri evlerine taşıyor. Otobüs bekleme derdi olmazken öğrenciler ve vatandaşlar bu uygulamadan memnun. 

İMDAT ŞAHİN