Eski Başkan Rehkan, Belediyeden İşten Çıkarıldı
Çorlu Güncel

Eski Başkan Rehkan, Belediyeden İşten Çıkarıldı

  • 11 Eylül 2024

Cumhuriyet Halk Partisi Eski Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yapan Galip Rehkan Çorlu Belediyesi’nden işten çıkarıldığını duyurdu.

Geçtiğimiz ay yapılan CHP Çorlu Gençlik Kolları Başkanlığı seçimlerinde Oğuz Kaan Döner’i destekleyen Galip Rehkan işten çıkarıldığını duyurdu. Galip Rehkan ile birlikte gençlik kolları başkanlığına aday olan Oğuz Kaan Döner’de belediyeden işten çıkarılan isimlerden oldu. Uzun yıllar başkanlık görevini yürüten Galip Rehkan belediyeye sert sözler sarf ederek sosyal medyasından işten çıkarıldığını duyurdu. 

“SİYASET ZAMANINDA YAPILIR ORADA KALIR ANCAK EKMEKLE OYNAMAK BAŞKA BİR BOYUTTUR”

Çorlu Belediyesi’nden işten çıkarılmasıyla ilgili paylaşım yapan Galip Rehkan yaptığı açıklamada: “Bugün itibariyle bende işten çıkarılmış bulunmaktayım. Partimizde oy kullanma hakkının, görüş ve desteklemenin özgür olduğu, sosyal demokrat bir partinin belediyesinde, aynı partili ve aynı partiden aday adayı olan birine destek verdiğimiz için tutunulan tavır, öfke ve kin olayları buralara getirmiştir. Siyaset, zamanında yapılır ve orada kalır ancak ekmekle oynamak başka bir boyuttur. Sizi sadece genç bir siyasetçi, partimizde 4.5 yıl başkanlık görevi yapan 3 hafta önceki gençlik kolu başkanı olarak bilgilendirmek istedim. Tarihe not düşelim; 11 Eylül 2024! Yaşasın özgürlük!” ifadelerine yer verdi. 

İMDAT ŞAHİN